Etusivu

Tietoa, taitoa ja taidetta.

Yleislukio ja kuvataiteen erityislukio Lapinlahdella: tarjoaa laajan yleissivistyksen ja monipuolisen kuvataiteen opiskelun.

Tiedotettavaa

Kevään lakkiaisista on nähtävissä koostevideo omalla sivullaan ja koko tapahtumasta laadittu video on lähtenyt matkaan lakitetuille. Olethan syksyllä yhteydessä, jos kirjettä ei ole näkynyt!

Kanslia vetäytyy juhannuksen myötä hiljalleen kesän rauhaan ja palaa taas elokuun puolella toimintaan. Toivotamme aurinkoista ja virkistävää kesää kaikille!

5 months sitten

Monia opettajakunnassa odotti iloinen yllätys aamutuimaan, kun entinen opiskelijamme oli päässyt Ylen aamun haastateltavaksi.

6 months sitten

Joko luit lehdestä tuoreen haastattelun uuteen opetussuunnitelmaan liittyen?

6 months sitten

Yhteishaku alkaa 23.2. opintopolku.fi-palvelussa.

6 months sitten

Avointen ovien päivä pe 15.1. klo 9-10.30 virtuaalisena osoitteessa https://lapinlahdenlukio.fi (linkki myös IG-biossa).

7 months sitten

7 months sitten

Syksyn koulutyöstä on selvitty kirkkain mielin vailla sivuoireita! Joululomalle siirrymme lataamaan akkuja tämänöisen työpajamuotoisen joulujuhlan siivittämänä. Muistuttelemme vielä vanhoja ... Näytä lisää

7 months sitten

Lapinlahden lukio onnittelee lämpimästi Petraa!

https://yle.fi/uutiset/3-11684765?utm_source=whatsapp-share&utm_medium=social

8 months sitten

Nuoret miettivät eilen Linnan juhlien lähetyksessä sekä laajemmin Yle Mixissä ajatuksiaan tulevaisuudesta. Tulitko bonganneeksi lähetyksestä tuttuja?

https://areena.yle.fi/1-50702396

8 months sitten

Lukion joulujuhlassa on nähty perinteisesti vieraina myös muutamia vanhoja opiskelijoitamme ja onkin ollut ihana kuulla kuulumisianne lukion jälkeen. Tämän vuoden osalta hieman poikkeuksellisen ... Näytä lisää

8 months sitten

Perinteisiä taidekalentereita ei tänä vuonna myydä Krakovan matkan tueksi, mutta markkinointiin niitä lähti melkoinen nippu postitettavaksi. Videon lopussa onnellisen opintosihteerin peilikuva ... Näytä lisää

« 2 / 2 »