Tietoa, taitoa ja taidetta.

Yleislukio ja kuvataiteen erityislukio Lapinlahdella: tarjoaa laajan yleissivistyksen ja monipuolisen kuvataiteen opiskelun.

Tiedotettavaa

Kevään lakkiaisista on nähtävissä koostevideo omalla sivullaan ja koko tapahtumasta laadittu video on lähtenyt matkaan lakitetuille. Olethan syksyllä yhteydessä, jos kirjettä ei ole näkynyt!

Kanslia vetäytyy juhannuksen myötä hiljalleen kesän rauhaan ja palaa taas elokuun puolella toimintaan. Toivotamme aurinkoista ja virkistävää kesää kaikille!

1 kuukausi sitten

Lukio parkkipaikkoineen alkaa vähitellen hiljentyä kesämoodiin. Toivotamme kaikille rauhallista juhannusta ja hyvää kesää!

p.s. Lakkiaisvideot on toimitettu lakitetuille postitukseen ja ... Näytä lisää

1 kuukausi sitten

Ensi viikolla järjestetään opintojen suunnitteluillat: ma 21.6. klo 18 yleislinjan opiskelijoille ja huoltajille sekä ti 22.6. klo 18 kuvataidelukion opiskelijoille ja huoltajille.

2 months sitten

Tervetuloa seuraamaan loppukevään lähetyksiä! Lähetämme niin tanssit kuin lakkiaisetkin suurelle yleisölle kertaluontoisesti YouTuben välityksellä. Löydät tarkemmat tiedot ja ... Näytä lisää

2 months sitten

Joko luit päivän lehden? Iida Valkonen on vanhoja opiskelijoitamme, joka tekee mm. pieniä installaatioita ja suurikokoista tilataidetta. Hänen töitään on ollut esillä Tampereella galleria ... Näytä lisää

2 months sitten

Sylin täydeltä onnea jokaiselle ylioppilaalle! 🌹

3 months sitten

Entisen oppilaamme Apila Pepitan kuvitusta oli eilen esillä Puoli Seitsemän -ohjelmassa. Kurkkaa 20. minuutin jälkeen alkava juttu Areenasta!

4 months sitten

Lapinlahden lukio toivottaa hyvää pääsiäistä kaikille!

4 months sitten

Hyvää Minna Canthin päivää!

4 months sitten

Tukea opintoihin, stressiin, ajanhallintaan, tulevaisuuden suunnitelmiin sekä muihin opiskelijan arjessa ja elämässä askarruttaviin asioihin löytyy myös verkkomentoroinnin kautta. Lataa ... Näytä lisää

5 months sitten

Kunnioitettavan tutkimustyön Eemil Halosen historian parissa tehnyt Minna Kettunen kävi luovuttamassa teoksiaan lukiolle. Kuvataideopettajat ottivat teokset vastaan kiitollisin mielin. ... Näytä lisää