Tietoa, taitoa ja taidetta.

Yleislukio ja kuvataiteen erityislukio Lapinlahdella: tarjoaa laajan yleissivistyksen ja monipuolisen kuvataiteen opiskelun.

Tiedotettavaa

Wanhojenpäivän videotallenne striimataan pe 4.6. klo 19 kaikille halukkaille YouTuben välityksellä. Linkki ilmestyy etusivulle lähempänä ajankohtaa. Tekijänoikeussyistä taltion jättäminen katsottavaksi ei valitettavasti ole mahdollista.

1 viikko sitten
Puoli seitsemän | Kaija Koo

Entisen oppilaamme Apila Pepitan kuvitusta oli eilen esillä Puoli Seitsemän -ohjelmassa. Kurkkaa 20. minuutin jälkeen alkava juttu Areenasta!

Vieraana laulaja Kaija Koo. Esittelemme millaisia olivat menneisyyden suomalaiset jumalattaret. Juontajina Ella Kanninen ja Mikko Kekäläinen.

1 kuukausi sitten

Lapinlahden lukio toivottaa hyvää pääsiäistä kaikille!

Kuvat henkilön Lapinlahden Lukio ja Kuvataidelukio julkaisusta

Perinteiset penkkariajelut jäivät väliin, mutta jotain outoa lukiolla on tapahtunut...

1 kuukausi sitten

Hyvää Minna Canthin päivää!

1 kuukausi sitten

Tukea opintoihin, stressiin, ajanhallintaan, tulevaisuuden suunnitelmiin sekä muihin opiskelijan arjessa ja elämässä askarruttaviin asioihin löytyy myös verkkomentoroinnin kautta. Lataa ... Näytä lisää

2 months sitten
Kuvat henkilön Lapinlahden Lukio ja Kuvataidelukio julkaisusta

Huom! Yhteishaku jatkuu kuvista poiketen 7.4. asti opintopolku.fi-palvelussa. Ainevalintakortit toivotaan lähetettävän alkuperäisen aikataulun mukaisesti 23.3. mennessä.

2 months sitten

Kunnioitettavan tutkimustyön Eemil Halosen historian parissa tehnyt Minna Kettunen kävi luovuttamassa teoksiaan lukiolle. Kuvataideopettajat ottivat teokset vastaan kiitollisin mielin. ... Näytä lisää

Ylen aamu

Monia opettajakunnassa odotti iloinen yllätys aamutuimaan, kun entinen opiskelijamme oli päässyt Ylen aamun haastateltavaksi.

Neulesuunnittelija, villasukkaguru Niina Laitinen pohtii, miksi ihmiset hurahtavat neulomiseen.
Lähes 40 000 ihmistä seuraa Niina Laitisen sukkamalleja sosiaalisessa mediassa. Neulominen on ollut ... Näytä lisää

3 months sitten
Savon lukioilla luovia ratkaisuja syksyn OPS-uudistuksen tiimoilta – Lapinlahden kokeilussa yhdistetään fysiikka ja kuvataide

Joko luit lehdestä tuoreen haastattelun uuteen opetussuunnitelmaan liittyen?

Voivatko fysiikka ja kuvataide sopia yhteen?.

3 months sitten

Yhteishaku alkaa 23.2. opintopolku.fi-palvelussa.

« 1 / 3 »