Tietoa, taitoa ja taidetta.

Saman katon alla yleislukio ja valtakunnallinen kuvataiteen erityislukio Pohjois-Savossa.

1 kuukausi sitten

Onnittelut uusille ylioppilaille! #ylioppilaat #lapinlahdenlukio

2 kuukautta sitten

Tänään pidimme hyvinvointiaamupäivässä arjesta poikkeavaa ohjelmaa, kun paikalla olivat uniasiantuntija ja Sanna Kämäräinen puhumassa opiskelijoille.

3 kuukautta sitten

Ti 29.3. klo 14.15-16 pidetään ensimmäistä kertaa päättöviikkoa edeltävät etkot! Etkoilla opiskelijoilla on mahdollisuus tulla tekemään kursseilta/opintojaksoilta jääneitä rästejä ... Näytä lisää

3 kuukautta sitten

Ensimmäiset suoritukset haasteeseen saatu ja itseasiassa suorittajia oli kyllä paljon enemmän kuin osallistumisen merkinneitä, mutta toivottavasti saadaan niitäkin listaan.

Mette laittoi ... Näytä lisää

3 kuukautta sitten

Tämän viikkoinen #reksihaastaa. Samalla videolla putkeen kaikki liikkeet, jokaisesta 1 piste.

1. Kuperkeikka
2. Takaperin kuperkeikka
3. Sivuttain kuperkeikka
4. Aitajuoksija kuperkeikka
5. ... Näytä lisää

3 kuukautta sitten

#reksihaastaa 3. viikko käynnistyy. Aiheena ketteryys. Esimerkkivideot tarinoissa sekä täällä että Instassa. Piste jokaisesta suoritetusta liikkeestä.

Juhanin voi haastaa kuvaamalla oman ... Näytä lisää

3 kuukautta sitten

Tulokset #reksihaastaa ensimmäiseltä kierrokselta valmistuneet. Kärkeen kiilasi Miia. Toisen kierroksen tuloksia tarkastellaan ja tilanne julkistetaan hiihtoloman aikana.

4 kuukautta sitten

Yhteishaku perusopetuksen jälkeisiin koulutuksiin alkaa 22.2. ja päättyy 22.3. Tutustu ja hae!

4 kuukautta sitten

#reksihaastaa 2. päivän tulos Juhanin osalta.

Aavistuksen parannusta eilliseen, mutta ei tästä nyt kovin kovaa viikkotahtia pysty ennustamaan. Pitänee tiukentaa tahtia, ettei kisaajat pääse ... Näytä lisää

Eilen alkoi #reksihaastaa!

Ensimmäisen päivän tuloksena Juhanilla 6651. Tulokset merkitään ruokalakäytävän ilmoitustaulun listaan. Juhanin kilpailutulos on ma-su askeleet yhteen laskettuna. ... Näytä lisää

« 1 / 2 »