Lukio somessa

7 months ago
Photos from Lapinlahden Lukio ja Kuvataidelukio's post

Ellen Thesleffistä elämäkerran kirjoittanut Hanna-Reetta Schreck kävi koulullamme kertomassa Thesleffin elämästä ja taiteesta. Kiitos Hanna-Reetalle innostavasta luennosta sekä Suomen ... See more

ReMold-suunnittelukilpailu

Osallistu korusuunnittelukilpailuun!

ReMold-suunnittelukilpailu Millaisia koruja käytetään ensi vuosisadalla? Ideoi 100 %:sti kierrätetystä metallista valmistettu koru ja osallistu ReMold-suunnittelukilpailuun! ... See more

8 months ago

Tervetuloa ykkösten vanhempainiltaan tänään klo 18.00!

8 months ago

Viime viikolla saimme vierailijoita LUT-yliopistolta.

Photos from Lapinlahden Lukio ja Kuvataidelukio's post

Matin ja Liisan koulun ysit tutustuivat tänään lukioomme. Tutoropiskelijat kierrättivät ryhmiä oppitunneilla ja kertoivat opiskelusta lukiossa.

8 months ago

Sillan prototyypin rakentamista ku2-kurssilla.

Photos from Lapinlahden Lukio ja Kuvataidelukio's post

Yle kävi meillä kahvilla ja kuuntelemassa millaisista asioista me haluaisimme heidän tekevän juttuja.

Photos from Lapinlahden Lukio ja Kuvataidelukio's post

Tänään tutustumassa Kajaanin ammattikorkeakouluun.

Photos from Lapinlahden Lukio ja Kuvataidelukio's post

Lukion uudet markkinointimateriaalit saapuivat. Ne on suunnitellut tuntiopettajamme ja entinen opiskelijamme Antti Laitinen, Grafiant-mainostoimiston yrittäjä.

9 months ago

Kuvataideopiskelijat taidemuseo Eemilissä Kut1-kurssin viimeisellä oppitunnilla.

« 3 of 11 »