Kodin ja koulun yhteistyö

 

Yhteistyöllä vanhempien kanssa tuetaan opiskelun edellytyksiä sekä opiskelijoiden terveyttä, turvallisuutta ja hyvinvointia.
Huoltajien on mahdollista seurata lapsensa opintomenestystä ja koulunkäyntiä reaaliaikaisesti Wilman kautta (linkki Wilmaan).
Koululta otetaan tarvittaessa yhteyttä huoltajiin puhelimitse tai kirjeitse koskien opintomenestystä ja koulunkäyntiä.

Jokaiselle vuosiluokalle järjestetään vanhempaintilaisuus, jossa käydään läpi keskeisiä opiskeluun liittyviä asioita ja jossa huoltajilla on mahdollisuus keskustella lastensa opiskeluun ja hyvinvointiin liittyvistä asioista. Lukuvuoden 2017-2018 vanhempaintilaisuudet ovat:

1. vuoden opiskelijoiden huoltajille keskiviikkona  8.11.2017.

2. vuoden opiskelijoiden vanhempainilta on keskiviikkona 15.11.2017.

3. ja 4. vuoden opiskelijoiden huoltajille tiistaina 23.1.2018.

Vanhempaintilaisuuksiin lähetetään kutsut Wilman kautta.

Toivomme kodeilta aktiivista yhteydenottoa koululle, jos jokin asiaa askarruttaa! Yhteyttä voi ottaa puhelimella tai sähköpostilla. Kaikkien lukion työntekijöiden sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@lapinlahti.fi .

Opinto-ohjaajan, opintosihteerin, koulupsykologin, koulukuraattorin, kouluterveydenhoitajan ja rehtorin yhteystiedot löytyvät  yhteystiedot-sivulta.

Ryhmänohjaajiin kannattaa olla yhteydessä, jos asia koskee opiskelua tai opintomenestystä. Ryhmänohjaajat tavoittaa parhaiten opettajainhuoneen puhelimesta 040 488 3213.

1. vuositason ryhmänohjaajat:
Ulla Kokkonen
Risto Salmela
Miia Rissanen

2. vuositason ryhmänohjaajat:
Satu Kolehmainen
Hanna Mari Pasanen
Tuula Juutilainen

3. vuositason ryhmänohjaajat:
Heikki Kinnunen
Ismo Pentikäinen

4. vuositason ryhmänohjaaja:
Juhani Sammallahti