Loppukevään 2021 lähetykset

Kutsu seuraamaan wanhojen tansseja pe 4.6. klo 19 ja lakkiaisia la 5.6. klo 11 videovälitteisesti.

Välitämme YouTuben kautta tunnelmia loppukevään yleensä laajemmalle liveyleisölle tarkoitetuista tapahtumista. Linkit lähetyksiin löytyvät viimeistään puolta tuntia ennen ilmoitettua ajankohtaa tältä sivulta.

Wanhojen tanssit pe 4.6. klo 19

Perinteiset wanhojen tanssit tanssittiin tänä vuonna 12.5. Esitämme tapahtuman tallenteen koulujen sisäisesti päiväaikaan 3.-4.6. ja ulkopuoliselle yleisölle kertaluontoisena livestriiminä pe 4.6. klo 19. Tekijänoikeussyistä taltiota ei ole mahdollista jättää jälkikäteen katsottavaksi. Tanssijat saavat oman yksityiskäyttöön tarkoitetun kopion videosta pe 4.6. tai erikseen sovittuna ajankohtana.

Lakkiaiset la 5.6. klo 11

Tämänvuotinen lakkiaislähetys koostuu niin liveohjelmasta kuin ennakkoon valmistelluista video-osuuksistakin. Lähetys alkaa la 5.6. klo 11 ja myöhemmin lähipäivinä esityksestä koostetaan tälle sivulle vielä taltio. Tekijänoikeussyistä tällä julkisella tallenteella ei ole musiikinluokassa taltioituja ohjelmaosuuksia. Lakitetut saavat tilaisuudesta oman yksityiskäyttöön tarkoitetun musiikkiesitykset sisältävän tallenteensa jälkikäteen.